Oudercontact

Contacten met ouders

Goede contacten met ouders vinden wij erg belangrijk. Wij stellen het op prijs als u belangrijke gebeurtenissen die het kind heeft meegemaakt of waar het mee te maken gaat krijgen met ons deelt.

Mondeling contact tijdens het ophalen van kinderen wordt gewaardeerd. Het is prettig als ouders hier rekening mee houden. U kunt te allen tijde ook met vragen bij uw leidster of de leidinggevenden terecht. U kunt hiervoor een gesprek aanvragen, zodat wij tijd voor u kunnen maken.

Wij stellen de mening van ouders zeer op prijs en staan open voor op/aanmerkingen en suggesties voor verbeteringen.

Contact met BSO/TSO ouders

Er zijn korte lijnen met de twee basisscholen van Renswoude. Er is regelmatig contact met de leerkrachten. Wanneer kinderen starten in groep 1 is het altijd fijn als de ouders doorgeven aan de leerkracht dat hun kind gebruik maakt van de opvang. Dit kan zowel bij tussenschoolse opvang als bij de buitenschoolse opvang.

Oudercommissies

Binnen Het Borghonk is er een oudercommissies actief. In deze commissie nemen verschillende ouders plaats. Sommige ouders maken gebruik van De Hummel, andere van Het Honk en andere van Het Peuterhonk. Zo worden alle meningen en ideeën met elkaar vergeleken en meegenomen tijdens een vergadering.

De oudercommissie heeft verschillende functies, namelijk het meedenken in het beleid en de visie. Gezamenlijk streven wij naar een goede opvang vanuit het oogpunt van de ouders en de opvang. De oudercommissie heeft hierin adviesrecht. 

Ook als er eventuele klachten of problemen zijn, dan kan de commissie als bemiddelaar optreden. Elke uiting van ontevredenheid of klacht kunt u bij de oudercommissie neerleggen en uiteraard wordt dit behandeld. Zo hopen wij de kwaliteit te kunnen verbeteren.

Om contact op te nemen met de oudercommissie, kunt u de contactgegevens inzien dan wel opvragen bij Het Borghonk.

 Het Borghonk

De Hokhorst 1a
3927 CX Renswoude
Tel: 06 - 4133 8454

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten