Regels & voorwaarden

Fotografie

Bij het tekenen van het contract wordt uw akkoord gevraagd voor de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden geeft u toestemming voor het gebruik van foto’s voor de website, de facebookpagina en de digitale overdracht, tenzij u per mail aangeeft dat u dit niet wenselijk vindt. (Bij de foto’s worden nooit namen vermeld). 

Bij grote groepsactiviteiten met ouders/ verzorgers zoals bijvoorbeeld het sinterklaasfeest of de afsluiting van de feestweek, is het niet mogelijk om hier rekening mee te houden. Wij zullen foto's maken van dit feest en deze voor onze Facebook pagina gebruiken. 

Wilt u zelf meedenken tijdens de fotomomenten? Wanneer u wel of geen toestemming heeft gegeven en u toch een foto van uw kind ziet die u liever niet openbaar geplaatst ziet, geef dit aan ons door en wij zullen deze foto zo spoedig mogelijk verwijderen. U bepaalt uiteindelijk of u een foto wel of niet openbaar wilt zien.

Wanneer u wilt dat wij foto’s maken van bijvoorbeeld een verjaardag of afscheidsfeest, kunt u zelf uw toestel meegeven. Dan zullen wij foto’s voor u maken. Wij doen dit niet met het toestel van het dagverblijf. Dit vergt te veel werkzaamheden i.v.m. uitzoeken en doormailen.

 

Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden als downloadbaar document.

 Algemene voorwaarden Borghonk  

Overige

  • Adres-, telefoonnummer- of e-mailwijziging altijd aan ons doorgeven.
  • Op de website kunt u alle belangrijke informatie nalezen.
  • U krijgt regelmatig een nieuwsbrief per mail toegestuurd op het door u doorgegeven e-mailadres. Het is belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent.
  • Geen speelgoed van thuis meegeven aan uw kind i.v.m. kwijt raken of stuk gaan.

 

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten