Openingstijden

Het kindcentrum is iedere werkdag geopend van 07.30 - 18.00 uur. In overleg kunnen wij op sommige dagen voor de dagopvang ook om 07.00 openen. Wij verwachten van ouders dat zij hun kind op tijd komen halen zodat de leidsters nog een goede overdracht kunnen doen.

Sluitingsdagen

Op zaterdag en zondag en op nationale feestdagen is kindcentrum Het Borghonk gesloten. (Soms zullen wij de sluitingstijd aanpassen i.v.m. vakantiesluiting, bruiloften of personeelsuitjes. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd).

Feestdagen en de studiedag worden door ons geheel doorberekend. Deze dagen kunnen niet ingehaald worden.

Het kindcentrum is 50 weken per jaar geopend, in de weken met kerst en oud & nieuw zijn wij gesloten. Dit zijn dezelfde weken als de kerstvakantie weken van scholen. Deze vakantie wordt niet doorberekend, d.w.z. dat uw maandfactuur over 50 weken berekend wordt. De vrijdag voor de kerstvakantie sluit de opvang om 17.00 uur i.p.v. 18:00 uur.

Voor de peuteropvang geldt dat wij alle schoolvakanties gesloten zijn. De maandfactuur van de peuteropvang wordt over 40 weken berekend.

Schoolvakanties

De BSO ruimte wordt gedeeld met de peuteropvang. Dit wil zeggen dat hier in de schoolweken 's morgens peuteropvang is en 's middags buitenschoolse opvang. In de vakantie's is er geen peuteropvang, dan is de ruimte voor de vakantieopvang van de BSO. Voor beide doelgroepen is er uiteraard voldoende speelmateriaal.

Thema’s, Feesten en Verjaardagen

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om feestjes niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan! Veel feesten zijn voor ons en onze kinderen heel bijzonder. Daarom besteden wij aandacht aan de Christelijke feestdagen zoals Kerst, Pasen, Hemelvaartsdag,   Pinksteren, Dankdag en Biddag.

Natuurlijk besteden we ook ruim aandacht aan alle overige dagen zoals Koninginnedag, Moederdag en Vaderdag. Daarnaast zullen thema’s als de seizoenen, familie, huisdieren, water en dergelijke aan de orde komen. 

Als een kind jarig is, wordt hij/zij de hele dag in het zonnetje gezet. Er wordt een feestmuts opgezet en alle kinderen zingen voor de jarige. De jarige mag natuurlijk trakteren, bij voorkeur gezond! Wilt u doorgeven wanneer uw kind zijn/haar verjaardag hier viert?

Nationale feestdagen zijn:

  • Nieuwjaarsdag 1 januari
  • Tweede Paasdag
  • Koningsdag 27 april
  • Bevrijdingsdag 1x per 5 jaar, eerstvolgende keer 2025
  • Hemelvaartsdag 
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag
  • Tweede Kerstdag

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten